OOK AGRARIËRS KUNNEN OP VAN DIEPEN BOUWEN

Agrarisch

FARMSAFE, EEN ONDERDEEL VAN VAN DIEPEN DAKBEDEKKING

Asbest eraf, zonnepanelen erop

Als u wilt vernieuwen is dit het moment om de koe bij de horens te vatten. In 2024 zijn asbestdaken namelijk geheel verboden. Heeft u nog asbest op het erf? Kies dan nu voor een volledige renovatie van uw stallen. Om kosten te besparen en duurzamer te boeren kunt u gelijk investeren in een zonnepanelensysteem. Dus: asbest eraf en nieuw dak en zonnepanelen erop! de asbestsanering laten wij uitvoeren door een gespecialiseerde partij.

Gewoon doorgaan

Van Diepen Dak en Gevel realiseert het graag voor u. Ook voor de montage van lichtstraten, aluminium trekgoten en nokventilatie draaien wij onze hand niet om.  En ook niet onbelangrijk: terwijl wij op uw dak zitten, kunt u gewoon doorgaan met uw werk.

Tekenafdeling

Wij beschikken over een eigen tekenafdeling. Samen met u kijken we naar uw wensen en situatie en vertalen dit naar een tekening. Ook maken we een 3D-impressie zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe uw nieuwe of gerenoveerde bedrijfsgebouw eruit komt te zien. Wij verzorgen het totale tekenwerk (2D en/of 3D) voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, zonnepanelensystemen en gevelaanzichten.

Farmsafe

Bij Van Diepen zijn we gespecialiseerd in sandwichpanelen die speciaal voor gecontroleerde milieus, zoals koeienstallen, zijn ontwikkeld. Zo werken we al jaren met sandwichpanelen met een Farmsafe-coating. De Farmsafe-coating zorgt er bijvoorbeeld voor dat de panelen goed bestand zijn tegen de uitstoot van koeienmest, waardoor de levensduur van de panelen net zo lang is als bij ‘gewone’ gebouwen.

Een zorgeloze bouwperiode? Daar zorgen we bij Van Diepen Dak en Gevel graag voor!

Tot ziens bij Van Diepen Dak en Gevel

Agrarisch
Agrarisch
Agrarisch
Agrarisch

Vraag vrijblijvend een offerte aan