Heeft u vragen?
0226 - 352656
info@vandiependakengevel.nl
Altijd in bedrijf voor zijn klanten

Nieuws

Terug naar het nieuwsoverzicht

G. van Diepen totaalbouw dealer van Aluminium bakgoten

 

Van Diepen ‘duikt’ in aluminium dakgoten

 

Aluminium trekgoten dankzij Van Diepen nu ook in Noord-Holland

 

OPMEER – Onlangs is Van Diepen Dak en Gevel uit Opmeer de trotse eigenaar geworden van de ‘B205 dakgoot profileermachine’. Particulieren, bedrijven en agrariërs die de populaire aluminium dakgoten tot nu toe noodgedwongen buiten de provinciegrenzen moesten betrekken, kunnen voortaan bij Van Diepen terecht.

 

 “De vraag naar aluminium dakgoten is de laatste jaren behoorlijk toegenomen”, vertelt Dennis van Diepen van het Opmeerse dakdekkersbedrijf. “Daarom begonnen we voorzichtig aan een eigen profileermachine te denken. Na een bedrijfsbezoek aan Alustar in de Vlaamse stad Brugge waren we er over uit: we gingen ervoor. Vervolgens kwam de eigenaar naar Opmeer om ons bedrijf te screenen. Alustar gaat namelijk niet zomaar met iedereen in zee.” Van Diepen kwam glansrijk door de keuring, en onlangs werden de profileermachine en de bijbehorende montagewagen in Opmeer afgeleverd.

 

Met een profileermachine kun je tot dertig meter naadloze aluminium dakgoten produceren. Omdat er verschillende typen dakgoten zijn, zijn er ook verschillende profileermachines. Van Diepen is eigenaar van de B205 die de bekende aluminium trekgoot of bakgoot produceert. Dit type dakgoot wordt veel gebruikt in de industriële en agrarische sector, maar wordt ook steeds populairder bij particulieren. De dakgoot is er in vijf moderne kleuren: zwart, antraciet, wit, crème en de ‘gewone’ aluminium-zilverkleur.

 

De voordelen van een aluminium dakgoot ten opzichte van pvc of lood zijn volgens Dennis van Diepen legio. Zo hebben ze een tijdloze uitstraling, zijn ze tot 30 meter naadloos te monteren, waardoor ze nauwelijks lekkagegevoelig zijn. Daarnaast is aluminium duurzaam, onderhoudsvriendelijk, licht in gewicht, makkelijk te verwerken en snel te monteren. Dit alles levert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op. “Met onze speciale montagewagen rijden we de profileermachine naar elke klus, groot en klein. Daar produceren en monteren wij ter plekke de aluminiumdakgoten. Makkelijker kan het niet.”


 

Is uw dak aan renovatie toe of heeft u plannen voor nieuwbouw? Van Diepen Dak en Gevel staat voor u klaar.

Van advies tot ontwerp tot oplevering: als u met Van Diepen Dak en Gevel in zee gaat, bent u verzekerd van een vakkundige bouwpartner. We geven niet voor niets tien jaar garantie!

Ook als u in duurzaamheid wilt investeren, bent u bij ons aan het goede adres. Met onze dakisolatie en zonnepanelen bespaart u flink op uw energiekosten. Graag tot ziens bij Van Diepen Dak en Gevel.
meer over ons

waarom van diepen

  • professioneel van A tot Z
  • hoogwaardige dakbedekking
  • vakkundig personeel
  • 10 jaar garantie
© 2015 Van diepen dakbedekking BV | Privacy verklaring