Heeft u vragen?
0226 - 352656
info@vandiependakengevel.nl
VAN DIEPEN: DE BESTE ZORG VOOR UW DAK

Trots! Van diepen dakdekkersbedrijf

VAN DIEPEN DAK EN GEVEL

Na jarenlang als dakdekker gewerkt te hebben, besloot Gerard van Diepen een eigen bedrijf te beginnen. Twee jaar lang studeerde hij in de avonduren aan de officiële dakdekkersopleiding Vebidak in Nieuwegein. In 1992 haalde hij zijn felbegeerde diploma.

 

Veken 8 in Opmeer

Gerard startte zijn nieuwe dakdekkersbedrijf vanuit zijn huis in Hoogwoud. “Ik werkte vanuit de huiskamer, het materiaal stond op de stoep”, vertelt hij lachend. “Later huurde ik een paar schuren en in 2000 betrokken we de huidige bedrijfslocatie op de Veken 8 in Opmeer. Iedereen zei: wat moet je met die oude troep? Want het was één grote wildernis. Het pand stond al jaren jaar leeg, het onkruid was twee meter hoog. Maar de staalconstructie en de vloer waren goed en het pand stond op tweeduizend vierkante meter, dus ik vond het een beste koop.”

 

Elf man personeel

Het gebouw werd opgeknapt en in de huiskleuren geverfd en er kwam een knappe ingang met de bedrijfsnaam erboven. Een paar jaar geleden werd het pand voorzien van een grote zolder die tweederde van de ruimte beslaat. En in 2015 kreeg het bestaande pand een prachtige aanbouw van ruim honderd vierkante meter. Dat was wel nodig ook met de elf man personeel die er inmiddels rondloopt. Eén daarvan is zoon Dave, die op zijn 17e in de zaak kwam. Hij behaalde hetzelfde vakdiploma als zijn vader en is tegenwoordig als projectleider verantwoordelijk voor alle ‘buitenzaken’. Zoon Dennis volgde drie jaar geleden. Met een technisch en bedrijfskundig MBO- en HBO-diploma op zak staat hij garant voor de ‘binnenzaken’, zoals het adviseren en begeleiden van klanten, van ontwerp tot realisatie. Ook moeder Gurie werkt mee Zo’n twee dagen in de week doet ze allerlei administratieve taken.

 

Vakmanschap

Van Diepen Dak en Gevel is uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar vakmanschap en gemoedelijkheid voorop staan. In 23 jaar is er veel veranderd. Behalve dakbedekking is het bedrijf tegenwoordig ook gespecialiseerd in straalconstructies, gevelbekleding, lichtstraten, overheaddeuren, aluminium dakgoten en zonnepanelen. “Anno 2015 kun je ons het best omschrijven als totaalbouwbedrijf”, verduidelijkt Van Diepen. “Van heien tot afbouw, van particulier tot bedrijfspand, van loods tot megastal, wij kunnen het bouwen. Ook ontwikkelen we regelmatig eigen producten, zoals de nokventilatie die in veel koeienstallen wordt gebruikt. Verder werken we met speciale materialen als ‘Foodsafe’ en ‘Farmsafe’. Het is teveel om op te noemen. Kom gewoon eens langs in ons nieuwe  pand, dan laten we het zien en vertellen we er alles over.”

 

Meer weten? Neem gerust contact op ons op: info@vandiependakengevel.nl of  (0226) 352656.

Is uw dak aan renovatie toe of heeft u plannen voor nieuwbouw? Van Diepen Dak en Gevel staat voor u klaar.

Van advies tot ontwerp tot oplevering: als u met Van Diepen Dak en Gevel in zee gaat, bent u verzekerd van een vakkundige bouwpartner. We geven niet voor niets tien jaar garantie!

Ook als u in duurzaamheid wilt investeren, bent u bij ons aan het goede adres. Met onze dakisolatie en zonnepanelen bespaart u flink op uw energiekosten. Graag tot ziens bij Van Diepen Dak en Gevel.
meer over ons

waarom van diepen

  • professioneel van A tot Z
  • hoogwaardige dakbedekking
  • vakkundig personeel
  • 10 jaar garantie
© 2015 Van diepen dakbedekking BV | Privacy verklaring