Heeft u vragen?
0226 - 352656
info@vandiependakengevel.nl
Van Diepen: voor het zonnigste dak boven uw hoofd

Zonnepanelen

Werking zonne-energie    
Zonnepanelen werken vrij eenvoudig. Deze zijn gemaakt van de grondstof silicium en kunnen zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze is precies hetzelfde als de stroom die u van uw energiemaatschappij (grijze of semi-groene stroom) afneemt. Een zonnepanelen systeem bestaat uit:

Zonnepanelen
Zonnepanelen moeten idealiter op het zuidoosten of zuidwesten gericht zijn. De daarbij behorende hellingshoek zou tussen de 15° en 60° op het dak geplaatst moeten worden. Het zonlicht dat op de panelen valt wordt rechtstreeks omgezet in elektriciteit.

Omvormer(s)
De geproduceerde gelijkstroom wordt via een zonnepanelen-omvormer omgezet naar wisselstroom die u direct kunt gebruiken.

Meterkast
Afhankelijk van uw elektriciteitsverbruik zal al het overtollige stroom het elektriciteitsnet ingevoerd worden. Uw meter zal dan terugdraaien, bv. overdag als er geen apparaten in gebruik zijn. Als uw stroomproductie via uw zonnestroomsysteem aan het einde van het jaar even groot is als uw werkelijk stroomverbruik zal uw energiefactuur min of meer op nul staan.


Energie Besparing.
Doordat u uw eigen energie aanvult met zonne-energie, zal de ‘gewone’ stroom minder verbruikt worden. Op deze manier bespaart u dus energie. Het is mogelijk om uw totale elektriciteitsbehoefte zelf op te wekken, zo heeft u een gehele energieneutrale woning.

Voordelen zonne-energie.

-  Geld besparen

-  Milieuvriendelijk.

-  Onderhoudsarm.

-  Geruisloos.

-  Minder afhankelijk van energieleverancier.

-  Duurzaam.

-  Waardestijging woning.

-  Installatie zonder vergunning.

Is uw dak aan renovatie toe of heeft u plannen voor nieuwbouw? Van Diepen Dak en Gevel staat voor u klaar.

Van advies tot ontwerp tot oplevering: als u met Van Diepen Dak en Gevel in zee gaat, bent u verzekerd van een vakkundige bouwpartner. We geven niet voor niets tien jaar garantie!

Ook als u in duurzaamheid wilt investeren, bent u bij ons aan het goede adres. Met onze dakisolatie en zonnepanelen bespaart u flink op uw energiekosten. Graag tot ziens bij Van Diepen Dak en Gevel.
meer over ons

waarom van diepen

  • professioneel van A tot Z
  • hoogwaardige dakbedekking
  • vakkundig personeel
  • 10 jaar garantie
© 2015 Van diepen dakbedekking BV | Privacy verklaring