Heeft u vragen?
0226 - 352656
info@vandiependakengevel.nl
Ook agrariƫrs kunnen op Van Diepen bouwen

Agrarisch

Farmsafe, een onderdeel van Van Diepen Dakbedekking

 

Asbest eraf, zonnepanelen erop
Als u wilt vernieuwen is dit het moment om de koe bij de horens te vatten. In 2024 zijn asbestdaken namelijk geheel verboden. Heeft u nog asbest op het erf? Kies dan nu voor een volledige renovatie van uw stallen. Om kosten te besparen en duurzamer te boeren kunt u gelijk investeren in een zonnepanelensysteem. Dus: asbest eraf en nieuw dak en zonnepanelen erop! de asbestsanering laten wij uitvoeren door een gespecialiseerde partij.

 

Gewoon doorgaan
Van Diepen Dak en Gevel realiseert het graag voor u. Ook voor de montage van lichtstraten, aluminium trekgoten en nokventilatie draaien wij onze hand niet om.  En ook niet onbelangrijk: terwijl wij op uw dak zitten, kunt u gewoon doorgaan met uw werk.

 

Tekenafdeling
Wij beschikken over een eigen tekenafdeling. Samen met u kijken we naar uw wensen en situatie en vertalen dit naar een tekening. Ook maken we een 3D-impressie zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe uw nieuwe of gerenoveerde bedrijfsgebouw eruit komt te zien. Wij verzorgen het totale tekenwerk (2D en/of 3D) voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, zonnepanelensystemen en gevelaanzichten.

 

Farmsafe
Bij Van Diepen zijn we gespecialiseerd in sandwichpanelen die speciaal voor gecontroleerde milieus, zoals koeienstallen, zijn ontwikkeld. Zo werken we al jaren met sandwichpanelen met een Farmsafe-coating. De Farmsafe-coating zorgt er bijvoorbeeld voor dat de panelen goed bestand zijn tegen de uitstoot van koeienmest, waardoor de levensduur van de panelen net zo lang is als bij ‘gewone’ gebouwen.

 

Een zorgeloze bouwperiode? Daar zorgen we bij Van Diepen Dak en Gevel graag voor!

Tot ziens bij Van Diepen Dak en Gevel

Is uw dak aan renovatie toe of heeft u plannen voor nieuwbouw? Van Diepen Dak en Gevel staat voor u klaar.

Van advies tot ontwerp tot oplevering: als u met Van Diepen Dak en Gevel in zee gaat, bent u verzekerd van een vakkundige bouwpartner. We geven niet voor niets tien jaar garantie!

Ook als u in duurzaamheid wilt investeren, bent u bij ons aan het goede adres. Met onze dakisolatie en zonnepanelen bespaart u flink op uw energiekosten. Graag tot ziens bij Van Diepen Dak en Gevel.
meer over ons

waarom van diepen

  • professioneel van A tot Z
  • hoogwaardige dakbedekking
  • vakkundig personeel
  • 10 jaar garantie
© 2015 Van diepen dakbedekking BV | Privacy verklaring